maanantai 15. huhtikuuta 2013

Hyeres RSX World Cup

Saavuimme Hyeresiin eilen 14.4. mukanamme pelkästään puvut, trapetsit, tossut ja trimmisetit purjeisiin. Välineet saapuvat Neil Pryden lähettämänä Rio de Janeirosta 17.4. tänne kisapaikalle ja meille pitäisi tulla kaksi täyttä miesten settiä.

Nämä ovat meidän ensimmäiset RSX-kilpailut. Ehdimme harjoittelemaan pari päivää ennen kilpailujen alkua. Olemme realistisia sijoitusten suhteen; tämä on oppimatka meille molemmille. 57 miestä on ilmoittautunut kilpailuun mukaan 23 maasta. Curro on luvannut jeesata meitä alkusäätöjen löytämisessä neuvonantajan ominaisuudessa.

Eilen saimme oppaan mukaamme Nizzan lentokentältä, kun Leo Tykkyläisen ja Miikka Nikkilän valmentaja Märt Loog hyppäsi kyytiimme. Dani kylläkin veti koko ajomatkan tottuneesti sikeitä takapenkillä, eikä nähnyt maisemia ollenkaan. Ensimmäinen päivä menikin Märtin kanssa pyöriessä sightseeingillä Hyeresin kisakeskuksen tuntumassa. Paljon hyvää ja tärkeätä tietoa saimme häneltä paikasta.

Tänään kävimme aamulla lenkillä ja söimme suomalaisen puuromysli-aterian (omat puurot mukana AINA). Ruokavarastoa kävimme täydentämässä Tykkyläinen-Nikkilä Tiimin kanssa Hyeresin laitamalla sijaitsevassa Carrefourin isossa liikkeessä. Iltapäivän olimme seuraamassa heidän 470 veneen valmistelua kisakuntoon. Ei voi sanoa muuta kuin, että kyllä meillä purjelaudoissa on vähän säädettävää, kun katsoi 470:n naruja ja vimpaimia...huhhuh!

Useat tiimit ovat saapuneet jo treenailemaan coachien kanssa. Me hoidamme ensimmäisen RSX kilpailun niin, että me molemmat kisaamme ja jaamme tiedot uusista välineistämme yhdessä.

Olemme majoittuneet kävelymatkan päähän RSX-kisateltoista Camping Parc & Plage:en. Meillä on 25 m2 vaatimaton mökki, jossa on oikeastaan kaikki tarvittava.

Kilpailut alkavat 20.4. ja päättyvät 27.4. . Kirjoittelen tänne kuulumisia reissun edetessä. Tulisivat ne kamat vaan nyt niin pääsisimme laittamaan välineet purjehduskuntoon ja pääsisimme vesille...ARGH! Ei voi olla tuskallisempaa kuin seurata kavereiden treenaamista vesillä itse joutuen seisomaan aallonmurtajalla miettien miltäköhän tuntuisi mennä tuolla plaanissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti