perjantai 28. lokakuuta 2011

KILPAILUKAUDEN 2011 YHTEENVETO


Kazumasa - Blini - Dani ja Kale

Rankan ihana kilpailukausi 2011 takana!

Raceboard MM:ien jälkeen en ole käynyt vesillä kertaakaan. Rankoissa MM:ssä laihduin 2-3 kiloa ja kilpailujen jälkeen viikon verran oli aivan kamala nälkä koko ajan.

Olen tehnyt rästissä olleita "tehtäviä" kotona ja töissä ja kuntoillut rauhallisesti...pääasiassa lenkkeillen ja punttisalilla vedellen kevyillä punteilla ja valmentaen Beniä. Kyllä! Olen aloittanut Benin (12-v.) sisäänajon tähän upeaan purjelautailun maailmaan. Poika tekee hyvin kaiken pyytämäni harjoitteen. Niinkuin olen sanonut, hän on analyyttinen, äärimmäisen itsekriittinen ja etukäteen kaiken suunnitteleva nuori ihminen. Odotamme kovasti talvikauden ja kelkkailukauden alkua.

Daniel on ajanut pelkkää wavea MMien jälkeen ja nyt koulussa ovat kovat fyysiset harjoitteet ja valmennukset alkaneet. Poika on venähtänyt pituuttakin 176 cm:iin.

Kilpailukauteen 2011:

Talvikausi alkoi erittäin lumisina, joka heikensi meidän Hiberna luistinkelkkailua. Kävimme kääntymässä Eestin Haapsalussa WinterWindSurf Eurocupin osakilpailupaikalla todeten, etteivät kilpailujärjestäjät pysty hoitamaan kilpailujärjestelyjä.

Oravissa järjestettiin purjekelkkailun maailmanmestaruuskilpailut WISSA 2011. Sitä ennen oli viikonloppuna Suomen Eurocupin osakilpailu. Molemmissa kilpailuissa osallistuimme Danin kanssa slalomiin. Viikon mittaisessa turneessa ajoimme Danin kanssa niin tasaisesti, että olimme viimeisen lähdön jälkeen samoilla pisteillä neljäntenä, mutta minulla oli enemmän parempia sijoituksia. Minä olin lopputuloksissa yleisen luokas 4. ja Daniel 5.. Samalla voitin mastersien eli yli 35-vuotiaiden sarjan. Voitin myös slalomin parhaimpana suomalaisena kilpailijana Hondan urheilullisen Hybridi-auton viikoksi käyttöön. Daniel oli nuorten eli alle 20-vuotiaiden sarjan hopeamitalisti. SUURET KIITOKSET TERRIERILLE HYVISTÄ KILPAILUJÄRJESTELYISTÄ!!!

Huhti-toukokuussa olimme kaksi viikkoa Rhodoksella pitämässä Raceboardtreeniä. Reissu oli erittäin hyvä ja tulemme uusimaan "reiskatreenit" ensi keväänäkin ennen kilpailukauden alkua.

Kilpailukauden 2011 aikana meillä oli 9 Raceboard rankingiä Suomessa, Raceboard EM-kilpailut olivat kesäkuussa Yyterissä. EM:ssä voitin Grand Masters sarjan ja olin yleisen luokan hopeamitalisti. Daniel tsemppasi yleisen luokan viidenneksi!

Raceboard rankingeissä voitin suurimman osan ajetuista lähdöistä kauden aikana. Ainoastaan Dani voitti minut yksittäisessä Raceboard kilpailussa - Puruvedellä. Raceboard kokonaisrankingin voitin ja Daniel oli kolmas.

Vietimme surffiviikon Yyterissä koko perheen kanssa. Kaikille jotain viikko! Beni osallistui ensimmäiseen kilpailuunsa ajaen Outoor maratonin Starboardin Startilla ja Synergyn 4,5 m2:lla. Kova suoritus pojalta. Tämä ei jäänyt hänen ainoaksi kilpailuksi kaudella; hän osallistui myös HySurfin järjestämään Hanko MM-Openiin (=MuutaMukavaa) Rookie-cuppiin ollen kolmas samoilla välineillä. Olosuhteet olivat hankalat, mutta hän suoriutui erinomaisesti.

Daniel lähti Oksan kyydissä Formula Baltic Cuppiin Latvian Liepajaan. Samaan aikaan minulla oli Raceboardin SM-kilpailut Haminassa. Daniel tsemppasi Baltic Cupin nuorten luokassa pronssille ja ollen samalla 20. yleisessä sarjassa (jotain 80 kilpailijaa). Voitin SM:t neljännen kerran peräkkäin 4:llä lähtövoitolla ja yhdellä kakkos sijalla. Danielin urakka jatkui Baltic Cupin jälkeen Formulaluokan Euroopanmestaruuskilpailuilla. Lopullinen sijoitus oli nuorten luokassa 7.. Oksalle ja Ninalle suuret kiitokset Danin mukaan ottamisesta reissuun.

Kauden kohokohta oli Espanjan Tarragonassa järjestetyt Raceboardluokan maailmanmestaruuskilpailut. Voitin GrandMasters sarjan ja samalla olin kokonaiskilpailun 8.. Daniel otti virallisen MM-hopean nuorten alle 20-vuotiaiden luokassa.

Kaiken kaikkiaan vuoden 2011 aikana minulla oli 11 kilpailua ja Danielilla 13. Pakko sanoo, että kausi tuntui pitkältä ja rahaa meni paljon välineisiin, matkoihin ja kilpailuihin. Nyt sitten yritetään tasata miinuksella olevaa rahatilannetta ennen tulevaa talvikilpailukautta. Sen verran voin kyllä sanoa, ettei purjekelkkailun maailmanmestaruuskilpailuihin WISSA 2012 Michiganiin ole mitään mahdollista lähteä...surku! Olisi ollut upeaa ottaa kaksoisvoitto slalomissa Danin kanssa ;-)!!! Tsempataan Suomessa sitten Kalajoella järjestettävissä Euroopanmestaruuskilpailuissa keväällä.

Kaudesta suuret kiitokset yhteistyökumppaneillemme:

- JARNO RAUTIO / RAUTIO SPORTS,
- RIP CURL
- EASYKM
- DELTASPORTS
- FOREVER-KUNTOKLUBI

Lisäilen kuvia myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti