keskiviikko 3. elokuuta 2011

Formula ja Raceboard Ranking Yyteri

Lähtöä odotellessa. Kuva Sanna Päivärinta:


Lopputulokset:Kolmen päivän aikana ajoimme heikossa tuulessa Raceboardissa kaiken kaikkiaan 8 lähtöä ja Formuloissa 3 lähtöä. Dani seikkaili molemmissa luokissa ja ensimmäisen päivän Formulalähdöt määräsivät Formulan hänen pääluokakseen näissä kilpailuissa. Danin sijoitukset Formuloissa olivat 7., 4. ja 5.. Toisen puolen kryssi oli hankala Danille...ja toinen halssi sujui hyvin. Loppusijoitus oli 5.

Dani Formulalla vauhdikkaasti. Kuva Sanna Päivärinta:


Dani ajoi kevyen tuulen lähdöt - silloin, kun Formulat eivät päässeet starttamaan, Raceboardia. Näissä lähdöissä Dani osoitti vakuuttavasti paikkansa porukassa sijoituksilla 2., 2., 3. ja 2. . Ainoastaan Toivosen Tero vei häneltä yhden kakkossijoituksen. Jos Danilla olisi ollut sama purje kuin minulla eli Severnen RB 9,5 m2, olisi hänen sijoituksensa ollut melko varmasti 1.! Kryssit menen hänen kanssaan samoissa, mutta slööri-lenssiosuuksilla jätätän häntä aina. Ensi vuonna Dani tulee ajamaan samalla purjeella ja uskon, että meidän välinen taistelu tulee olemaan todella tiukkaa...

Dani Reiskalla. Kuva Sanna Päivärinta:


Raceboardin kahdeksasta lähdöstä sai jättää pois 2 huonointa lähtöä ja näin Danille jäi vielä 2 x DNS:ää voimaan (formulalähdöissä samaan aikaan), jotka tiputtivat hänet viidennelle sijalle.

Iso-D. Kuva Jarno Rautio:


Olen omaan ajoon tyytyväinen. 8 lähtöä ja 8 lähtövoittoa!!! Palkintojenjaossa Jon Törnwall laski ääneen, että olemme ajaneet yhdessä 31 lähtöä ja hän voittanut niistä vain yhden. Jonin kanssa ajamme treeneissä samoissa ja hän vetää alaspäin paremmin kuin minä, MUTTA kilpailuissa asetelmat ovat toiset...tämä on juuri sitä, mistä olen aikaisemminkin monta kertaa kirjoittanut...kilpailuissa on niin monta muuttuvaa tekijää, joita treeneissä ei ole.

BliniFin6 - kuva Sanna Päivärinta:


Raceboardin kolme parasta - kuva Daniel Blinnikka:

Formuloiden kolme parasta - kuva Daniel Blinnikka:


MM-kilpailuihin on kuukausi aikaa. Painoa pitäisi vielä pudottaa, sillä Espanjassa on vastassa paljon pieniä pieniä espanjalaisia mustapäitä... Toivon tottakai hyvää reipasta tuulta kisoihin, jottei päätälyhyemmät pääse hyppimään liikaa silmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti