maanantai 22. elokuuta 2011

Raceboard SM 2011

Aloitetaanpa tämä kirjoitussuman purkaminen viimeisimmästä koitoksesta ja sitten siirryn aikajanalla pidemmälle. On ollut sellainen ajanjakso elämässä, että jostain on ollut pakko puristaa pois tekemisiä ja se on ollut tämä kirjoittaminen - ikävä kyllä! Tuntuu kuin tunnit eivät riittäisi vuorokaudessa... Kisakauden päätyttyä aion keskittyä ihan kotihommiin...sellaisiin, jotka ovat jääneet puolitiehen. Onneksi kotona ymmärretään, että kesä on pyhitetty surffaukselle, kilpailemiselle ja harjoittelulle. Niin ja talvella pitää taas yrittää kerätä pelimerkkejä tulevalle kilpailukaudelle.

Viime viikonloppuna meillä oli Raceboard -luokan Suomenmestaruuskilpailut Haminassa. Lauantaiksi oli ennustettu hyvää itätuulta ja ennusteet pitivät paikkansa. Tuuli oli puuskikasta 5-9 m/s...ehkäpä jossain piikissä oli kymppiäkin, muttei yli! Itätuuli tulee maaltapäin niemenkärjen yli.

Lauantaina ajoimme 5 lähtöä, joista voitin 4 ja yhdessä olin toinen Jonin voittaessa tämän lähdön. Joka lähdössä kolme kilpailijaa erottuivat muista: Joni, Tuuli ja minä. Niin me jaettiinkin kaikissa viidessä lähdössä kolme ensimmäistä sijaa. Tuuli ajoi 4 lähtöä kolmoseksi ja kerran kakkoseksi Jonin jäätyä kolmanneksi.

Lauantai oli pitkä päivä. Surffausten jälkeen syömään KoSun porukoiden illalliselle (hyvää kotiruokaa ei voita mikään!!!), saunaan ja klo 21 kilpailijakokoukseen, jossa jälleen kerran päätettiin tärkeitä asioita seuraavalle kilpailukaudelle.

Sunnuntaina olikin sitten hiljaista tuulta. Perinteisesti Ruuhis lähetti meidät matkaan pienellä tuulen henkäyksellä ja yläpoijulle saavuttaessa tuuli loppui täysin minun johtaessa porukkaa. Kilpailu keskeytettiin ja menimme rantaan odottamaan tuulen nousua, jota ei tapahtunut missään vaiheessa.

Saavutin neljännen peräkkäisen Suomenmestaruuden sen jälkeen, kun aloitin uudestaan aktiivikilpailijauran. Jon Törnwall oli toinen ja Tuuli Petäjä kolmas. Daniel oli vielä sunnuntaina matkalla kohti kotia Ari Oksan kyydissä Latviasta, jossa oli Formula luokan Baltic Cupin osakilpailu ja Euroopanmestaruuskilpailut, mutta näistä lisää huomenna!

Kolme parasta Raceboardissa, kuva Ville Siren:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti