sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hyvinkään Surffaajien Seuran mestaruus


Lehden Sepon ex-kinkkulautanen

Viime perjantaina oli Hyvinkään Surffaajien vuosikokous ja pikkujoulut Hyvinkäällä. Vuosikokouksen päätteeksi palkittiin koko kauden kestävän Bermuda rankingin parhaimmisto. Bermuda ranking koostuu joka torstai Sääksjärvellä pidettävästä kilpailusta - ensimmäiset kisat ovat toukokuussa ja viimeiset syyskuussa. Kisan voittaa joka vuosi eniten kilpailuja kiertänyt ja tietty niissä parhaiten pärjännyt. Tänä vuonna voitto meni oikeutetusti Esa Reijoselle (ikä 61-v. - muistaakseni). Daniel palkittiin parhaimpana juniorina. Emme osallistuneet kuin ehkä 5 osakilpailuun kauden aikana.

Toinen palkinto oli Seuran Mestaruus, joka ratkaistiin kauden aikana yhden kilpailun perusteella Hangossa. Ensimmäistä kertaa osallistuin kilpailuihin "vapailla välineillä" ja voitin täpärästi Lehden Sepon.

Tämän viikon treeneistä...kävin 3 kertaa salilla...vaihdoin alkuverryttelyssä käyttämäni 15 minuutin soudun vaihteeksi 20 minuutin crossingiin ja se oli aika mielekästä ja enemmän jalkoihin ottavaa. Viikonloppuna juoksin molempina päivinä pellolla lumihangessa koiran kanssa välillä ottaen kovia spurtteja ja ylämäkiä nousten. Olen aika tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen ;-).

Lenkkikaverini Eve:

Tuleva viikko tulee olemaan aika liikunnallinen. Pyrin maanantaista torstaihin päästä joka päivä salille ja sen jälkeen uimaan.

Danilla taas jatkui normaalitreenit Märskyssä. Poika on venähtänyt viime aikoina aika paljon. 170 cm on rikottu ja tuntuu siltä, että pituutta tulee koko ajan. Äänenmurroskin on jo ohi ;-) ja hän koettaa olla isoa poikaa, kun ei tule enää kesken puheen kiukukaiku-äänähdyksi.

Dani syksy 2010:

Viikonloppuna hän kävi kotipellolla kokeilemassa siipipurjetta, mutta tuulta ei ollut riittävästi. Muuten Dani vietti aikansa aika pitkälti Ruotsinkielen kirjan kanssa. Opiskeluista puheenollen tyttäreni Aleksandra sai tiedon, että hän oli saanut ylioppilaskirjoituksissa läpi englannin ja matematiikan kokeet - kahden vuoden lukio-opiskelun jälkeen. Keväällä sitten loput kokeet ja kaiken päälle kaksoistutkintona merkonomin paperit.

Kävin tänään Melstenissä katsomassa maisemia ja hakemassa pari lautaa kontista kotisäilytykseen. Lunta oli rannoilla ja vesi tuntui olevan jäätävän kylmää. Nyt vaan pakkasta peliin ja vesi jäähän niin päästään kelkkailemaan.

Maisemat Melstenin Mummo Beachiltä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti