tiistai 30. marraskuuta 2010

PHANTOM 2011

Phantom Race 380 Carbon 2011


Phantom Race 380 Technora (kestävämpi malli):

Keväällä tulee uusi Starboardin Phantom 380. Uusi lauta on tehty vahvemmasta hiilikuidusta kuin 2010 lauta. Kryssilenkkejä on siirretty hiukan eteenpäin ja grafiikka muistuttaa enemmänkin iSonicien grafiikkaa. Kölilaatikon levyihin tulee metalliset (?!) vahvikkeet - rinkulat reiän ympärille, joka estää kölitapin aiheuttamaa kulutusta kölilaatikon levyissä ja näin samalla kölin ylimääräistä sivuttaista liikettä.

Kulumaa 2010 mallissa:
Itse olen kritisoinut Starboardille kölilaatikon ongelmista. Lauta on hyvä, mutta siitä saisi vieläkin paremman, jos kaikki tallikuskien havaitsemat parannusehdotukset otettaisiin huomioon. Kölitappi saisi olla reilusti pidempi, jotta kölin saisi käännettyä nopeammin sekä ylä-että ala-asentoon.

Vuodeksi 2012 on suunnitteilla aivan täysin uutta ja mullistavaa Raceboardlautarunkoa. Viime keväänä jo testailimme ja kehittelimme Remin kanssa tätä huimaa menopeliä. Siihen on tehty viime kevään jälkeen vielä muutoksia. Yritän päästä talvella pariksi viikoksi testaamaan tätä ja vertaamaan tämän hetkiseen runkoon. Remi ei ole ikävä kyllä vieläkään viime tietojen mukaan kunnossa Mauilla tapahtuneen kilpikonnatörmäyksen jäljiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti