lauantai 20. kesäkuuta 2009

RAUTIO SPORTSIN DEMOPÄIVÄ JA FOREVER KUNTOKLUBIN VIRKISTYSPÄIVÄ SÄÄKSISSÄPidimme surffikurssin Forever-kuntoklubin henkilökunnalle juhannusviikolla keskiviikkona Rautio Sportsin aloittelijoiden välineillä. Alunperin väkeä klubilta piti saapua parikymmentä, mutta henkilömäärä supistui kuuteen ja heistäkin vain 4 uskaltautui vesille. Kun jokin firma pitää virkistyspäivän ja valitsee itse virkistyspäivän ohjelman, ei se tarkoita sitä, että kaikki olisivat täysillä mukana tekemässä kaikkia niitä lajeja, mitä enemmistö (tai TJ) on päättänyt. Näinhän se vaan menee... HySurffilaisia oli jeesaamassa enemmän kuin itse "oppilaita". Keli oli aika viileätä ja todella puuskaista tuulta.

Torstaina oli Rautio Sportsin Demopäivä. Jarno Rautio oli jättänyt peräkärryllisen välineitä Sääksiin. Ilma oli aurinkoinen, mutta tuuli puuskainen (tuulta 2-9 m/s). Kävijöitä oli pitkän päivän aikana ihan kivasti. Iltapäivällä saapui duunien jälkeen vasta enemmän kokeilijoita. Kaikilla oli jonkinlainen surffauskokemus, mutta jokainen oli tyytyväinen esillä oleviin aloittelijoiden välineisiin. Viimeiset tulivat vesiltä vasta klo 20 jälkeen. Saimme seuraan liittymään muutaman jäsenenkin. Erityisen ilahduttavaa oli nähdä nuorten ja lasten suuri osuus kävijöistä.

Suuret kiitokset Jarno Rautiolle yhteistyöstä HySurfin kanssa. Suuret kiitokset myös kaikille HySurffilaisille, jotka osallistuivat auttamaan minua kurssin ja demopäivän vedossa. RESPECT!!!

Ai niin...torstaina ajoimme vielä perinteiset torstaikisat 2-9 m/s tuulessa. Tuulen suunta oli hyvä suoraan iso saaren ja mantereen välistä. Kisaajia 6 kpl. Sepon ja Hessun kanssa oli tiukkaa. Voitin molemmat lähdöt. Ensimmäisen lähdön 15 sekuntilla ennen Seppoa ja toisen 5 sekuntilla, joten ei taaskaan ollut helppoa. Omaan ajamiseeni olen tyytyväinen. Kun saan laudan plaaniin, se liikkuu niinkuin sen pitääkin liikkua. =) Seppo odottelee niinkuin moni muukin uutta Starboardin Phantomia. Hänellä on lainassa Juuson Phantom ja hyvin on Seppo päässyt käsiksi lautaan ja sen ominaisuuksiin.

Daniel pääsi ajamaan molempina päivinä monta tuntia Starboardin Futura 93:lla ja 5,6 m2 CodeRedillä. Hyvin liikkuu lauta pojalla. Ajatella, että viime vuonna hän vasta pääsi käsiksi kunnon slalom lautoihin.

Uusi Phantom ehkä saapuu tulevalla viikolla ja näin ollen nopea tutustuminen laudan ajamiseen ennen Saksan MM-kisoja on edessä. Kisathan ovat heinäkuun alussa Saksan Warnemundissä.

Dani ja Scrub

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti