torstai 30. joulukuuta 2010

LEVI HOLIDAY

Auringon nousu Levin Eturinteen takana:


Upea lomaviikko takana Levillä. Joka päivä aamupuol10ltä olemme menneet mäkeen korkkaamaan siistin sileän rinteen pinnan. Lämpötilat ovat vaihdelleet -9stä -27een asteeseen. Tänään on ollut ensimmäinen päivä, jolloin satoi lunta. Huomiseksi on luvassa heti aamusta hyvää pehmyttä pintaa =)...viimeinen mäkipäivä =( .

Maailman Cupin rinteen huipulta kuva pilvien yläpuolelta - hetkestä, jolloin aurinko näyttäytyi - vain hetkeksi:


Tänään saapuivat Danin seuraksi Grönqvistien surffaavat veljekset Joel ja Jan, joten Dani viihtyikin rinteessä putkeen 6-7 tuntia hyppien ja pomppien suksilla. Dan on tervehtynyt pitkästä flunssasta täydellisesti, kuten myös muutkin perheemme jäsenet. Itse olen ainut, joka on säilynyt 100 % terveenä. Paino on kylläkin noussut varmaan 82 kiloon. Näin käy joka talvi, mutta keväällä se putoaa...;-)

Viime talvena en käynyt kertaakaan mäessä. Laskettelen bladeillä, kuten myös Pike ja Ale, Dani ja Beni freestylesuksilla. Olen ikuinen harrastelija laskettelupuolella. Aikoinaan -80-luvun alkupuolella 18-vuotiaana aloittelin laskettelun EST:n porukoiden opastuksella pitkillä suorilla suksilla. Pidin varmaan parinkymmenen vuoden tauon laskettelussa, kunnes Dani innosti minut uudestaan lajin pariin niinkuin myös tapahtui -90-luvun alussa kilpasurffauksen kanssa. Danilla oli tuolloin ensimmäisinä suksina 60 cm Salomonin bladit ja itse innostuin myös metrin mittaisista "pätkistä", jotka olivat paljon helpommat lasketella kuin kaksimetriset lankut.

Tänään esikoiseni Aleksandra täytti 18-vuotta. Ohjelmassa oli aamulaskettelut, Huskytarhalla käynti, porotilalla vierailu, jossa oli kaikenlaisia eläimiä porojen lisäksi sekä loppupäivä herkuttelua. Suunnitelmissa oli myös Hullun Poron Areenalla käynti, mutta taitaapa jäädä ja vaihtua James Bondin katseluun. Missä olin itse täyttäessäni 18-vuotta...päivällä Lauttasaaren Ympäripurjehduksessa ja illalla Dipolissa palkintojen jaossa. Näin se aika vaan menee siivillä...hyviä muistoja paljon. Kyllä surffaus on antanut elämälleni paljon hyvää ja haluan sen hyvän siirtyvän omille lapsilleni!

Pikku Prinsessani 18-v:

Huomenna vietetään vuoden viimeistä päivää. Tiedossa ilotulitusta Eturinteellä. Eve-koiramme on hoidossa vanhemmillani...meillä kaikilla on kova ikävä suloista pikku hauvaamme...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti