keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Cooperia ja Larua

Tiistaina kylmiltään osallistuin 12 minuutin Cooper juoksuun - työn puolesta pakolliseen testiin. Juoksin 2830 metriä, joka yllätti minut täysin. En ole juossut pitkiin aikoihin. Jalat olivat ihmeissään suorituksesta, mutta mikä toimi hyvin oli hengitys. En hengästynyt niin, että sen takia olisin joutunut hiljentämään vauhtia. Hapenottokyky on kunnossa ja aktiivisella juoksutreenillä menisi yli 3 tonnia helposti.

Keskiviikkona Daniel kävi Lauttasaaressa vetämässä pienet sessiot slalomvälineillä. Alkuun 5,6 m2 CodeRed ja 94 litrainen iSonic. 15 minuuttia puuskaisessa kovassa tuulessa riitti. Dani tuli täydessä plaanissa takaisin rantaan ilman trapetsia, koska ei uskaltanut skuutata purjetta kunnolla. Rannassa 4,6 m2 CodeRediin vaihto ja tunnin treenit ennen auringonlaskua. Tuulta oli yli 10 m/s ja vettä tuli kuin aisaa...lämpötilat kuitenkin noin 14-15 astetta.

Tulevan viikonlopun Slalom SM varaviikonloppu Kalajoella ei näytä hyvältä ennusteiden puolesta - 2-3 m/s tuulta ilmatieteenlaitos ennustelee, joka ei riitä kilpailun läpiviemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti