torstai 25. syyskuuta 2014

Raceboard Worlds 2.kilpailupäivä


Toisena kilpailupäivänä ajettiin 4 lähtöä.

Kaksi lähtöä back to back, jonka jälkeen tunnin lounasbreikki ja 2 lähtöä back to back.

Lähdimme vesille aika heikossa tuulessa, joka kuitenkin nousi ennen ensimmäistä lähtöä noin 4-5 m/s. Seuraavassa lähdössä päästiin ajamaan jo kunnolla plaanissa.

Ennen kahta viimeistä lähtöä kävi jotain sellaista, jota en osannut odottaa...köli painui kölilaatikon sisään. En saanut sitä korjattua, joten kiirehdin rantaan fiksaamaan sitä. Toiset olivat jo odottamassa lähtöviestien alkamista, kun minä saavuin rantaan. Juoksu repulle, ruuvimeisseli ja toinen kölilaatikon varalevy mukaan. Juoksu takaisin laudan luo, kölilaatikko auki ja yritin saada vanhoja osia paikoilleen, mutta turhaan. Uusi levy vanhan paikalle ja uusi yritys...ei...toinen puoli jäi sentin korkeammalle. Juoksin takaisin repulle ja otin toisenkin uuden levyn mukaan. Takaisin laudalle, levyjen vaihto ja vesille. Päästyäni lähtölinjalle nousi 5 minuutin lippu. Startti ja maaliin kolmantena! Samoin seuraava lähtö, jota johdin molemmilla kerroilla ylämerkeillä ennen Maximilliania, mutta lensseillä Max ja ranskalainen pumppasivat ohi. Maalissa kolmantena noin 5 sekunttia Maxin jälkeen.

Voitin joka lähdössä Patrik Pollakin ja Curro Manchonin kolmessa lähdössä. Kahdessa ensimmäisessä lähdössä olin 8. ja 6. .

Dani oli tämän päivän ensimmäisessä lähdössä toinen ja seuraavissa 4. 5. ja 4. . Yhdessä lähdössä tulimme maaliin peräjälkeen minä kolmantena, Curro neljäntenä ja Dani viidentenä. HYVÄ PÄIVÄ!

Aleksandra jatkoi tasaisen varmaa ajoa sijoittuen 5. 5. 6. ja 7. ja hän on kuudentena toisen päivän jälkeen.

Kale pääsi myös Golden Fleetiin sijalla 42. ja Mikko jatkaa Silverissä sijalta 81.

Tulokset:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti