maanantai 13. tammikuuta 2014

Uuden Vuoden Regatta Cadizissa







Aleksandra ja Daniel osallistuivat vuoden vaihteessa Espanjan Cadizissa Uuden Vuoden Regattaan; Aleksandra Raceboard luokkaan ja Daniel RSX-luokkaan. 



Neljäpäiväisissä kilpailuissa päästiin ajamaan 6 lähtöä kahtena kilpailupäivänä, toiset kaksi kilpailupäivää oli täysin tuuletonta. 6 lähtöä ajettiin pääsääntöisesti 6-11 m/s tuulessa.



Molemmat luokat starttasivat yhtäaikaa ja RSX:t plaanasivat ilman köliä nopeammin radan läpi kuin Raceboardit. Ensimmäisestä maaliintulleesta maalilinja oli auki 20 minuuttia ja se koski myös tällä kelillä hitaampia Raceboard lautoja. Se koitui Aleksandralla koetinkiveksi useammassa lähdössä. RSX:n huiput olivat niin nopeita, ettei hän ehtinyt oikeassa ajassa maaliin kuin yhdessä lähdössä. Lopputuloksissa Aleksandra oli 7. (8 osallistujaa).

RSX:ssä oli 24 kilpailijaa ja Daniel ajoi sarjan 20., 19., 17., 17. ja 19. ollen lopputuloksissa 19. . Daniel ihastui Cadizin kilpailupaikkaan ja hän tulee siirtymään sinne keväällä viimeisten yo-kirjoitusten jälkeen. Helmi-maaliskuun vaihteessa on Cadizin Andalusian Olympic Week -kilpailut. Cadiz on paikka, jossa useat RSX huiput treenaavat kimpassa ja Daniel tulee hakemaan kaudelle 2014 vauhtia ja oppia sieltä.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti