tiistai 11. tammikuuta 2011

Tammikuun treenit

Tammikuun treenit ovat alkaneet rauhallisesti. Levin reissun jälkeen olen lenkkeillyt pelkästään. Joulun ja loman aikana tuli herkuteltua liikaa ajattelematta siitä tulevia "liikakiloja". Noin 5-6 kiloa pitäisi pudottaa painoa pois ennen kesäkauden alkua. Punttitreenit alkavat lähipäivinä.

Danilla alkoivat kuukauden paussin jälkeen koulussa fyysinen valmennus ja liikunta, mm.torstaina hänellä on ensin kaksi tuntia liikuntaa ja sitten 2 tuntia valmennusta. Tässä jaksossa hänellä on liikuntaa viikossa 8-10 tuntia ja 6 tuntia valmennusta.

Viimeiset pari kolme päivää on satanut vettä ja myrskynnyt. Huomiseksi on ennustettu uuden lumisaderintaman saapuvan Suomeen ja tietty tänne Etelä-Suomeen. Ei näytä todellakaan hyvältä pääkaupunkiseudun luistinkelkkatreenimahdollisuudet...vaikkakin tänään huomasin Martinlaaksossa aika isohkon luistinkentän olevan aivan tyhjillään. Saisikohan Hibernoilla käydä testailemassa, jos ketään luistelijaa ei olisi kentällä samaan aikaan...

Viime viikonloppuna oli muutaman hengen porukka käynyt testaamassa OraWissa tulevan MM-kisanäyttämön kisa-aluetta. Ymmärtääkseni pelkkää hyvää oli vain kerrottavana.

Pari päivää sitten lisäsin tänne blogiini toiminnon, joka sivun reunaan lisää automaattisesti 5 eniten aukaistua blogiartikkelia. Ykkösenä näytti olevan Kalajoki Formula SM 2010.

Muutama päivä sitten saapui hyvältä "KazuMasa"-ystävältämme Japanista Hyvän Uuden Vuoden toivotus -kortti - hellyttävä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti