keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Päivityksiä

Daniel on ollut reissussa Thaimaa - Vietnam -akselilla marraskuun lopulta lähtien. Alkuun hänellä oli King's Cup Championships purjelautailukilpailut Phuketissa. Tämän jälkeen Daniel jatkoi matkaansa Thaimaan Naklua Beachille Starboard Test Centerille. Siellä hän on testannut Remi Vilan johdolla 2014 prototyyppilautoja ja samalla treenannut!

Vietnamissa hän jatkoi testejä ja treenejä paremmissa olosuhteissa. Väliin hän pääsi irroittelemaan pienemmillä Wave-laudoilla. Ilo pitää pitää yllä treeneissäkin. Jos alkaa maistumaan puulle, sitten on pakko tehdä jotain muuta, josta tulee hyvä fiilis!

Vietnamin jälkeen Daniel palasi takaisin Nakluaan, jossa on ollut heikommat tuulet. Pientä testiä, treeniä ja lepoa sopivassa suhteessa.

Dani ja Remi Nakluassa:Muutaman päivän kuluttua he lähtevät uudestaan Vietnamiin, jossa suoritetaan viimeiset testit tällä kertaa!

Samaan aikaan Suomessa me olemme käyneet Benjaminin kanssa pelaamassa sulkista ja punttisalilla. Aleksandra taas on suorittanut tiukkoja juoksulenkkejä ja fyysisiä harjoitteita.


Vietnamista muutamia testi- ja irroittelukuvia:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti