lauantai 6. maaliskuuta 2010

WWEC - HAAPSALU - 1.RAPORTTI


Yacht Klubi



Aurauskalusto läpi jään.

Saavuimme eilen illalla Haapsaluun. Majoituimme Hotel Promenaadiin, joka on aivan meren rannalla ja kävelymatkan päässä Yacht Clubilta, jossa kisat pidetään.

Kuulimme, että päivällä oli mennyt aura-auto läpi jään auratessa slalom rataa. Näimme illalla kuvatkin autosta, joka oli nokka kokonaan veden alla...katsotaan saanko kuvan siitä tänne blogiini jostain...

Illalla kävimme Yacht Klubilla syömässä iltapalan ja palasimme hotellille teräsulkeisiin. Jokaisella kundilla oli omat terät hiottavana eikä edes telkkari kiinnostanut - heh - toista oli minun nuoruudessani - sitä etsittiin aina uudesta kylästä vapaat kauniit nuoret naikkoset... ;-)



Lauantai aamu valkeni yli kymmenen pakkasasteen raikkaaseen aurinkoiseen tuulettomaan ilmaan. Saimme kuulla, että Rohakylän auratut slalomradat olivat jääneet lumimyrskyn alle viikon aikana ja Yacht Klubin edessä ei ollut aurattua aluetta ollenkaan. Järjestäjät löysivät kilometrin päästä umpeen menneen laivaväylän, jossa oli puhdas röpelöinen jää (100 m x 50 m) - paljon epätasaisia jäätyneitä knöölejä, jonka läpi ehkä voisi ajaa...Mutta väylän reunalla oli ohuen näköinen alue, joka näytti siltä, että jäätä olisi ehkä vain pari senttiä. Alueelle pääsi vain rämpimällä läpi alueen, jossa lumi petti ja jalat menivät läpi veteen...jään paksuudesta ei mitään tietoa.


Ilmoitin järjestäjille, että me emme ilmoittaudu, ellei meille voida osoittaa aurattu turvallinen rata-alue. Joten klo 15 mennessä emme ole vielä rekisteröineet itseämme - turhaa maksaa tyhjästä. Mönkijä saapui puolilta päivin, joka lähti tutkimaan laivaväyläaluetta. Se meinasi upota veteen...jumittui parissa paikkaa aika syvälle veteen...joten mönkijää oli nostamassa ylös useampi äijä.



Järjestäjät odottavat tuulen nousemista ja rata-ajon ajattamista. Meillekin tultiin tarjoamaan vuokralle kelkkoja...kun ei päästä ajamaan slalomia...

Näyttää siltä, että kisat olivat tässä! =( Laitan illalla kuvia paikasta.

Ai niin...rannalla yksi kilpailija hyppäsi laiturilta alas, mutta menikin jäästä läpi kainaloihin saakka.
Kastunut mies ja reikä, johon hän vajosi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti