sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Asian Windsurfing Festival - 4. Raportti

Nukuin viime yona yli 12 tuntia - ei ollut onneksi yhtaan kipuja jalassa. Aamu alkoi perinteisesti kunnon aamupalalla ja sitten rantaan tapaa uusia tuttavuuksia.

Puolen paivan jalkeen maatuuli vaihtui oikealta niemenkarjen takaa tulevaksi tuuleksi, joka osui puolen kilsan paahan rannasta. Tuulta oli 8-11 m/s ja ilman lampotila yli 30 c. Purin omat kamani pois Remi Vilan kuljetettavaksi takaisin SB:n toimistolle.

Kisojen alettua menin pitamaan omaa kisastudiota huoneistoni parvekkeelle (4.krs). Kiikareilla seurasin 2 lahtoa alusta loppuun. Ette voi kuvitella kuinka paljon otti voimille VAIN katsoa ja ajatella, milta tuntuisi kisata muita vastaan. Tuuli olisi ollut minun unelmakeli...karkikahinoissa olisin ollut mukana - ehkapa olisin voinut antaa Remi Vilalle hyvankin vastuksen. Remi voitti toisen lahdon ja toisessa oli toinen. Han ajaa omilla suunnittelemilla valineilla eli Starboardin Phantomilla ja uudella Severnen proto Raceboard purjeella. Samoilla valineilla ajoi myos Thaimaan mestari. Rata oli pitka ja toisessa lahdossa ajettiin innerloop kahdella loop-kryssilla ja toinen outer-loopilla. Innerloop kesti varmaan tunnin ja outerloop 30-40 minuuttia.

Tapasin rannalla Starboardin toimitusjohtajan ja tallipaallikon Svein Rasmussenin. Hanen ensimmaiset sanat olivat: "Finally we met!" -tuntuipa aika hyvalta, kun tuollainen surffipuolen kuuluisuus sanoo noin! =) En ole koskaan hanen kanssaan ollut keskusteluyhteydessa, enka ole lahettanyt hanelle sahkoposteja! Huomenna menen Sveinin kotiin aamu8lta, josta lahdemme Bangkokiin SB:n toimistolle. Mielenkiintoinen paiva tulossa...

Jalasta viela...ei kipuja...ainoastaan kantapaa-astumista. Kavin sairaalassa puhdistuttamassa jalan ja vaihdattamassa suojat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti