maanantai 30. marraskuuta 2009

Uintia, lepoa ja salia

Viime viikonloppuna uin molempina päivinä kilsan, jonka jälkeen vesihierontaa puolisen tuntia. Sunnuntaina aloitin jälleen ohjatun liikunnan Foreverillä - bodypumpia. Ensimmäistä kertaa moneen viikkoon uskalsin kokeilla vatsalihasten tekoa leikkauksen jälkeen. Tuntuu kestävän...vaikka pieni vihlaisu tuntui...mutta kädet, jalat ja selkä on kunnossa. Maanantaina kylläkin jalat kipeytyivät ja tiistaina lisää kipua ja jäykkyyttä on tiedossa. Sitä samaa vaan niin kyllä se katoaa =) . Pattayan kisa valmistelut etenee koko ajan...

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Back in Business

On ollut hiukan hiljaiseloa viime viikkoina taalla surfblogissa. Se johtuu siita, etta noin kuukausi sitten minulta leikattiin tyra. Siirsin leikkausta kilpailukauden yli vaikka minulle olisi ollut mahdollista suorittaa operaatio jo ennen kilpailukauden alkua. Olen palautunut hyvin ja olen treenannut kasia ja jalkoja jo pari viikkoa. Olen etelan lammossa hyvan ystavani Harri Haataisen Tuna Resortissa Chalongissa ulkona kaikesta halinasta ja vilskeesta www.tunaresort.com - suosittelen ihmisille, jotka haluavat vahan erilaisen Thaimaan matkan.

Palaan Suomeen sunnuntaina ja aloitan tuolloin myos viimeistaan selka- ja vatsatreenit Forever klubilla Vantaalla. Dani liittyy kanssani yhteisiin treenikuvioihin. Ensi kesaksi hankitaan pojalle lisaa voimaa ja massaa. Massa tulee ihan normaalin kasvun myota.

Aasian mestaruuskilpailuvalmistelut etenevat hyvaa vauhtia...siita myohemmin. Paikallinen lehti teki juuri eilen juttua minun surffiurasta ja valmistautumisesta heidan maaosan mestaruuskilpailuihin.

Ai niin...mielenkiintonen juttu...olen huomannut kasitreeneissa, etta kilpailukauden jalkeen vasen kasi on voimakkaampi kuin oikea. Olenko kayttanyt sita enemman...maaliin tullaan useimmiten paapuurilla...mutta kumpaa katta kaytetaan enemman pumppauksessa...mielipiteita????!!! Olen normi oikeakatinen.

keskiviikko 11. marraskuuta 2009

VUODEN SURFFAAJA 2009


Dani ja Timi Kauden Kaatajaisissa.

Lauantaina päättyi SPLL Bulletin Boardilla aanestys, jonka voitti Daniel. Kiitamme kaikkia aanensa antaneita hanelle ja minulle (sijoitukseni 4.).

VUODEN SURFFAAJA 2009 -voitto tulee antamaan hanelle lisaa fiiliksia harjoitella, kulkemaan valitsemallaan tiellaan ja avoimella asenteellaan lajia ja muita surffaajia kohtaan. Danielin elama tulemaan surffauksen parissa ja tulen tukemaan hanta mahdollisuuksieni mukaan niin paljon, kun vain on mahdollista.

VUODEN SURFFAAJA 2009 listalta puuttui paljon nimia, joita sinne olisi kuulunut. Aanestyspisteet tulivat kullekin valitulle omien saavutusten, nakyvyyden ja henkilokohtaisen kayttaymisten ja ihmisille valittyneiden mielikuvien perusteella.

Kiitamme noyrasti kaikkia meita aanestaneita.

Blini ja Dani

lauantai 7. marraskuuta 2009

Surf Kauden Kaatajaiset 2009

Pidetaan tanaan Lauttasaaressa. Meidan perhetta siella on edustamassa Dani.

Poika nayttaa olevan Vuoden Surffaaja 2009 aanestyksessa johdossakin viela viimeisena paivana. Hieno homma, etta ihmiset ovat huomioineet nuoren miehen kehityksen surffaajana ja suuren palon rakasta lajia kohtaan. Han olisi vesilla koko ajan, jos vain olisi mahdollisuus.

Toivon hyvia juhlia kaikille mukaan osallistuville. Pitakaa Hauskaa!!! =)

Taalla voit seurata Vuoden Surffari aanestysta ja antaa aanesi. Ensin pitaa rekisteroitya. http://pulinat.purjelautaliitto.fi/viewtopic.php?f=2&t=1717