maanantai 9. helmikuuta 2009

Mauritius Day Nro 4

Alkuun kilsa altaassa.

Tuulen ja aaltojen suunta oli kaantynyt niin, etta isoja aaltoja tuli suoraan meidan hotellin rantaan riuttojen valista. Aallot tulivat rantaravintolan pihalle asti. Meri toi tullessaan rannalle kaikkea roskaa, merilevaa ja torkya. Lahdella oli nuoria paikallisia kundeja boogieboardien ja lainelautojen kanssa. Kavin kysymassa hotellin aqua centerista boogieboardia itselleni, mutta minulle sanottiin, etten saa, joten se siita. Paatin kokeilla bodysurfingia. Menin hitaasti veteen...joka askeleella sain tuntea jalkojeni alla kaikenlaista rojua ja vartaloni ymparille kietoutui kankaita ja muovipusseja ym...yak! Kelluin rantavedessa ja tunnustelin, minkalainen virtaus meressa oli. Se oli voimakas sivusta ulospain rannasta. Ei yhtaan hyva. Paatin luovuttaa, jottei minua tarttee tulla pelastaa...hemmetin turistia ;-).

Loppupaiva menikin altaalla auringon ja Juha Vuorisen dekkarin parissa. "Veljekset Vaselin" sai onnellisen lopun ja seuraava jatkosarja "Kakkonen" odottaa aloittamistaan. Vuorisen kirjat saavat minut hyvalle paalle...pervo huumorintaju naas-naas... :-)

Suomessa tapahtuu jotain lasten ja nuorten valmennuksen puolella surffauksessa. Kaikki tuntuu niin salaperaiselta, etta ketuttaa oikein...ainoastaan eraat tietavat aiheesta jotain...onneksi mina osaan viime tilassa valmentaa omaa jalkikasvuani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti