torstai 11. kesäkuuta 2015

Raceboard Worlds 2. kilpailupäivä

Raceboardin MM-kilpailujen toisena päivänä tuuli oli heikompaa kuin ensimmäisenä päivänä. 3-5 m/s tuulessa ajettiin kolme lähtöä back to back. Yhteen lähtöön meni aikaa keskimäärin 30 minuuttia.

Aleksandra otti ensimmäisen lähtövoittonsa päivän viimeisessä lähdössä naisten luokassa. Muissa lähdöissä Aleksandra jatkoi tasaista 2.sijan sarjaa. Nyt Aleksandralla on 5 x 2.sija ja kerran ensimmäinen.

Daniel ajoi tasaisesti myös ottamalla 3 x 4.sijan ja näin ollen hän nousi kolmanneksi kokonaistulostuksissa.

Itselläni kevyt tuuli aiheutti ongelmia. Vauhti oli erityisesti vastatuuliosuuksilla heikompi kuin kevyemmällä kärkiporukalla. Lähtösijoitukseni oli 15. 8. 15. . Putosin kolmannelta sijalta yhdeksänneksi kokonaistuloksissa kahden päivän jälkeen. Johdan edelleen GrandMasters sarjaa (yli 45-vuotiaat / 21 kilpailijaa) ja raskaassa luokassa (yli 78 kg / 36 kilpailijaa) olen toinen.

Benjamin paransi sijoituksiaan sekä yleisessä että nuorten sarjassa. Benjaminilla oli tänään sijat 27. 26. 39. ja hän on yleisen sarjan 34. kokonaistuloksissa. Benjamin voitti yhdessä lähdössä nuorten luokan. Hän on kolmantena nuorten luokassa.

Kalevi Männistö on 6 lähdön jälkeen 22. ja tänään hänen lähtösijoitukset olivat 24. 20. 24. .

Jouni Finer on 25. kokonaistuloksissa päivän lähtösijoituksien 26. 29. 34. jälkeen.

Karppisen Sami koki huiman romahduksen eilisen jälkeen pudottuaan 14.sijalta 29.sijalle. Lähtösijoitukset hänellä oli tänään 44. 36. 44. .

Tuuliennusteet huomiseksi on 3-5 m/s.