keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Keskiviikko 28.01.2009

Aamu7lta taas pystyssa. Tanaan tein poikkeuksen, enka uinut kilsaa vaan suoritin tunnin mittaisen syvavenyttelyt. Eilisessa ja toissapaivaisessa hieronnassa huomasin ylakroppani olevan aika jumissa juuri niista kohdista, joita kaytan rintauinnissa. Joten kuuntelin kroppaani ja venyttelin ja hyvaa teki. Huomenna uudestaan venyttelyt ja jonkin verran uintia.

Kavimme aamulla tutustumassa muiden suomalaisten asuntoihin taalla Phuketissa. Aivan uuden ja hienon omakotitalon vartioidulta asuma-alueelta saa taalta valmiina noin 70 tuhannella eurolla. Ulkomaalainen ei saa omistaa maata taalla vaan maa, johon rakennetaan taytyy olla paikallisen omistuksessa tai sitten firman...kiertoteita loytyy...pitaa olla vain hyva lakimies takana... ;-) , joka tietaa maantavan!

Jatkoimme tutkimusmatkailua skootterilla...ajoimme Surim beachista viela pohjoisemmaksi Bang Tao Beachille. Rauhallinen pitka ranta, jossa kivoja rantakuppiloita. Rannalta loytyi International Sailing Center, jossa naytti olevan lasereita, Hobby Catteja ja muutama surffilauta...Naishin aloittelijalautoja (Kailua) ja yksi Starboardin Startti. Purjeet surkeita Aerotechin purjeita. Yksi Naishin 126-litrainen lauta naytti olevan, mutta mitas silla tekee, jos ei ole hyvia purjeita.

Bang Taolta tultiin rantoja pitkin takaisin Chalongiin. Matkalla poikettiin Kata ja Karon Beachin vieressa olevaan nakoalakahvilaan. Katseltiin auringonlasku mereen ja tilattiin syomista. Pikelle tuli katkarapuja, jossa oli mukana pitka rautalanka. Tarjoilija vei huonotuulisen oloisena ruuan takaisin keittioon. Minun sapuskani oli taas limaisessa keitinliemessa olevaa nuudelia, joka oli aivan taysin mautonta ja klonttista. Onneksi naita ei tapaa taalla Phuketissa paljoa vaan ihmiset ovat niin ystavallisia ja ruoka tosi hyvaa. Parasta ruokaa on kylla Harrin Tunaresortissa. He olivat saaneet merella tanaan kalareissullaan 7 makrillia, jota sitten syodaan omassa ravintolassa.

Klo on jo 20.45 ja ihan puhki 'rankan paivan jalkeen' ;-) ! Mika ihan oikeasti rassasi tanaan oli Danin tieto koulusta, etta heidan koulunsa on evakoitu, koska jollain oppilaalla oli nahty ase...muutama puhelu ja sain selville, mista oli kyse...sytkari, joka oli aseen nakoinen. Yksi hairikko oli osoitellut silla pienempiaan..., jotka luulivat asetta oikeaksi. Dani ilmoitti olevansa turvassa koulun ulkopuolella...hyva nain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti